Видео

30 март, 2014

(ВИДЕО) ГРАЃАНСКИ КОНЦЕПТ – СТЕВО ВО ВЕЛЕС

Во држава каде што нема напредок нема ни иднина ни перспектива. Ни за младите ни за возрасните. Ние возрасните треба да создаваме шанса за вас

29 март, 2014

ПЕНДАРОВСКИ: ИВАНОВ НЕ СЕ МЕША ВО СВОЈАТА РАБОТА

Средби на претседателскиот кандидат Стево Пендаровски со жителите на с.Оризари и Чашка Ова е вистинскиот час за да одиме напред,доста мака мачим

29 март, 2014

(ВИДЕО) ПЕНДАРОВСКИ: НАМ НИ СЕ ПОТРЕБНИ НОВИ ЛУЃЕ СО НОВИ ПОЛИТИКИ ЗА ЕДЕН НОВ ПОЧЕТОК ЗА НАС И НАШАТА ЗЕМЈА

Во држава каде што нема напредок нема ни иднина ни перспектива. Ни за младите ни за возрасните. Ние возрасните треба да создаваме шанса за вас. О

28 март, 2014

(ВИДЕО) ЕСНАФОТ ВО ЧАРШИЈА ШИРОКО ГИ ОТВОРИ ВРАТИТЕ ЗА ПЕНДАРОВСКИ

Решен сум да ги искористам сите надлежности на претседателот на државата, за да ги заштитам интересите на граѓаните на Република Македонија, на с

28 март, 2014

ПЕНДАРОВСКИ: Тешко е да влезете во дебата со човек кој тврди дека Жак Ширак бил претседател на Америка

Подготвен сум во било кое време, на било кое место, на било која од нивните телевизии да излезам на дебата. Заедно може да бидат и Груевски и Ива

27 март, 2014

(ВИДЕО) ПЕНДАРОВСКИ: МАСОВНО ДА ЈА ИСПРАТИМЕ ПОРАКАТА ЗА ПРОМЕНИ!

Масовно да излеземе на гласање на 13-ти април и уште во првиот изборен круг да ја испратиме пораката за промени во државата. Вториот изборен круг

26 март, 2014

ЕВЕ ЗОШТО СТЕВО, ПРОМОТИВНА КОНВЕНЦИЈА

Промотивна Конвенција на кандидатот за претседател на Република Македонија, Стево Пендаровски, 24.03.2014 година МАКЕДОНИЈА ЗАСЛУЖУВА ПРЕТСЕДАТ

26 март, 2014

(ВИДЕО) ГОВОР НА ПЕНДАРОВСКИ НА МИТИНГОТ ВО КАВАДАРЦИ

МАКЕДОНИЈА ЗАСЛУЖУВА ПРЕТСЕДАТЕЛ!

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство