Импресум

НОВА СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКА ПАРТИЈА
Служба за односи со јавност

ул. Димитрие Чуповски бр.4 2-1/6
Скопје, Р.Македонија
тел: 02 3238 775, факс: 02 3290 465
e-mail: nsdppress@nsdp.org.mk
web: www.nsdp.org.mk

Уредник на веб-сајтот на НСДП

М-Р МИКИ МИЛКОВСКИ 

miki_milkovski@yahoo.com ]

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство