Активности

12 април, 2024

ГЕНЕРАЛНИОТ СЕКРЕТАР МИЛКОВСКИ НА МИТИНГОТ ВО ГЕВГЕЛИЈА, ЗА СТЕВО – НАШИОТ ПРЕТСЕДАТЕЛ

Стево е првиот претседател во историјата на независна Македонија којшто постави жена за аѓутант, во Армија која доминантно важи за машка организација.

11 април, 2024

МИСОВСКИ ВО БЕРОВО И ДЕЛЧЕВО ЗА ПРОМОЦИЈА НА СТЕВО, НАШИОТ ПРЕТСЕДАТЕЛ

Претседателот на НСДП - Нова социјалдемократска партија Горан Мисовски во Берово и Делчево го промовираше Стево Пендаровски, сегашниот и иден претседа

11 април, 2024

(ФОТО): КАВАДАРЦИ И НЕГОТИНО СО ПОДДРШКА ЗА НАШИОТ ПРЕТСЕДАТЕЛ СТЕВО!

[gallery ids="10834,10835,10836,10837,10838,10839,10840,10841,10842,10843,10844,10845,10846,10847,10848"]

11 април, 2024

ПОТПРЕТСЕДАТЕЛКАТА МИРАКОВСКА НА ТЕРЕН СО СОГРАЃАНИТЕ НА НЕГОТИНО И НЕГОТИНСКО

Потпретседателката Мираковска заедно со колешките пратенички, Лолита Ристовски и Љатифе Шиковска поминаа заедничко попладне со граѓаните од Неготино и

11 април, 2024

НА ПЛОШТАДОТ ВО КРИВА ПАЛАНКА ГЕНЕРАЛНИОТ СЕКРЕТАР НА НСДП МИКИ МИЛКОВСКИ ЗАЕДНО СО ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА НСДП ВЛАТКО РИСТОВСКИ ПОДЕЛИЈА МАТЕРИЈАЛИ ЗА ПРОМОЦИЈА НА СТЕВО, НАШИОТ ПРЕТСЕДАТЕЛ

Возрасните даваат поддршка за реалното зголемување на пензиите кое е согласно закон, ги поздравуваат сите капитални инфраструктурни проекти, ги поздра

11 април, 2024

ГЕНЕРАЛНИОТ СЕКРЕТАР МИЛКОВСКИ ПОБАРА ПОДДРШКА ЗА СТЕВО, НАШИОТ ПРЕТСЕДАТЕЛ ОД ГРАЃАНИТЕ НА ЃОРЧЕ ПЕТРОВ

Претседател зад кој нема скандали и гафови, кој ја претставува државата во најубаво светло, претседател кој обединува, претседател кој ги критикува и

11 април, 2024

МИСОВСКИ ВО ВИНИЦА И КОЧАНИ ЗА ПРОМОЦИЈА НА СТЕВО, НАШИОТ ПРЕТСЕДАТЕЛ

Претседателот на НСДП - Нова социјалдемократска партија Горан Мисовски во Виница и во Кочани го промовираше Стево Пендаровски, сегашниот и иден претсе

9 април, 2024

(ФОТО): ГОЛЕМА ПОДДРШКА ЗА НАШИОТ ПРЕТСЕДАТЕЛ СТЕВО, ВО КИСЕЛА ВОДА И АЕРОДРОМ

[gallery ids="10740,10741,10742,10743,10744,10745,10746,10747,10748,10749,10750,10751,10752,10753,10754,10755,10756,10757,10758,10759,10760,1076

9 април, 2024

ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА НСДП ГОРАН МИСОВСКИ ВО ПОСЕТА НА ЛОЗОВО

Претседателот на НСДП - Нова социјалдемократска партија Горан Мисовски беше во посета на општинската организација на НСДП Лозово, со членовите и актив

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство