Активности

11 октомври, 2022

ДЕЛЕГАЦИЈА НА НСДП-ПРИЛЕП НА ОДБЕЛЕЖУВАЊЕТО НА 11 ОКТОМВРИ

Денот на народното востание против фашистичките окупатори и нивните соработници 11Октомври одбележан и во градот херој Прилеп. Делегација на ОО на

10 октомври, 2022

ПРЕТСЕДАТЕЛОТ МИСОВСКИ НА СВЕЧЕНОСТ ЗА ДОДЕЧУВАЊЕ НА МЕДАЛ ЗА ЗАСЛУГИ

Претседателот Мисовски како потпретседател на Собранието присуствуваше на церемонијата на доделување на Медал за заслуги за Република Северна Македони

7 октомври, 2022

(ВИДЕО) Мираковска до бугарскиот колега Јорданов: Јас сум Македонка и зборувам на македонски јазик

„Ниту на мене ниту на моите сограѓани никогаш не можете да им кажете дека зборуваат на погрешен јазик“, рече пратеничката Соња Мираковска во дебатата

7 октомври, 2022

РЕГИОНАЛНА СРЕДБА НА ОПШТИНСКИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ НА НСДП ОД ИЗБОРЕН РЕГИОН 5

На 6 октомври 2022 година,  во 18.30 часот во седиштето на НСДП - Битола се одржа Регионална средба на општинските организации од Изборната единица 5,

7 октомври, 2022

РЕГИОНАЛНА СРЕДБА НА ОПШТИНСКИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ НА НСДП ОД ИЗБОРНА РЕГИОН 6

На 5 октомври 2022 година,  во 18.о0 часот во Тетово се одржа Регионална средба на општинските организации од Изборната единица 6, за подготовка на Из

1 октомври, 2022

РЕГИОНАЛНА СРЕДБА СО ОПШТИНСКИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ ЦО ИЗБОРНА ЕДИНИЦА 2

На 29 септември 2022 година,  во 18.30 часот во седиштето на НСДП се одржа Регионална средба на општинските организации од Изборната единица 2, за под

28 септември, 2022

РЕГИОНАЛНА СРЕДБА НА ОПШТИНСКИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ ОД ИЗБОРНА ЕДИНИЦА 1

На 27 септември 2022 година,  во 18 часот во седиштето на НСДП се одржа Регионална средба на општинските организации од Изборната единица 1, за подгот

25 септември, 2022

РЕГИОНАЛНА СРЕДБА СО ОПШТИНСКИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ НА НСДП ОД ИЗБОРНАТА ЕДИНИЦА 3

На 23 септември 2022 година,  во 18 часот во Штип се одржа Регионална средба на општинските организации од Изборната единица , за подготовка на Избо

19 септември, 2022

ВТОРА СЕДНИЦА НА ЦЕНТРАЛНИОТ ОДБОР НА НСДП

Втората седница на Централниот одбор на Нова социјалдемократска партија – НСДП се оддржа на 18 септември 2022 година (недела) во 12.00 часот во хотел

12 септември, 2022

Средба на потпретседателот на Собрание Мисовски со Антон Хофрајтер, претседател на Комисијата за работите на ЕУ во германскиот Бундестаг

Денес во Собранието потпретседателот на Собрание Горан Мисовски оствари средба со Антон Хофрајтер, претседател на Комисијата за работите на ЕУ во герм

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство