Активности

22 декември, 2023

МИРАКОВСКА НА ДИСКУСИЈА ВО СОБРАНИЕТО НА РСМ ЗА НАЦРТ – ПАТОКАЗИТЕ ЗА ВЛАДЕЕЊЕ НА ПРАВОТО И РЕФОРМА НА ЈАВНАТА АДМИНИСТРАЦИЈА

Потпретседателката на НСДП - Нова социјалдемократска партија Соња Мираковска учествуваше во дискусијата на Националниот совет за евроинтеграции (НСЕИ)

19 декември, 2023

ФОТОГАЛЕРИЈА: ПРОСЛАВА ПО ПОВОД ОСУМНАЕСЕТТИОТ РОДЕНДЕН НА НОВА СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКА ПАРТИЈА

[gallery ids="8848,8849,8851,8850,8852,8853,8854,8855,8856,8857,8858,8859,8860,8861,8862,8981,8863,8989,8864,8865,8866,8867,8868,8869,8984,8985,8870,8

18 декември, 2023

НОВА СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКА ПАРТИЈА – НСДП ПО ПОВОД ОСУМНАЕСЕТТИОТ РОДЕНДЕН ДОДЕЛИ ПЛАКЕТИ НА ИСТАКНАТИ ЧЛЕНОВИ НА ПАРТИЈАТА

НСДП - Нова социјалдемократска партија по повод 18 роденден за особени заслуги и придонес за ширење и промовирање на идејата и визијата на НСДП додел

15 декември, 2023

ОДБЕЛЕЖУВАЊЕ НА 18 РОДЕНДЕН НА НСДП

Нова социјалдемократска партија – НСДП на 17.12.2023 година (недела), во 12 часот, во ресторан Рагуза 360 Руфтоп во Скопје ќе го прослави роденден.

14 декември, 2023

ПОТПРЕТСЕДАТЕЛКАТА НА НСДП МИРАКОВСКА СО ИЗЛАГАЊЕ НА ВОВЕДНАТА СЕСИЈА НА ШЕСТАТА ПЛЕНАРНА КОНФЕРЕНЦИЈА НА НКЕУ МК

Потпретседателката на НСДП - Нова социјалдемократска партија Соња Мираковска како заменик-претседателка на Националниот совет за евроинтеграции на Соб

13 декември, 2023

МУЗЕЈОТ НА ТЕТОВСКИОТ КРАЈ, СО КОЈ РАКОВОДИ СТОЈЧЕСКИ – ПРЕТСЕДАТЕЛ НА НСДП ТЕТОВО, СО ИНВЕСТИЦИЈА ОД 4,5 МИЛИОНИ ДЕНАРИ

Музејот на Тетовскиот крај, со кој раководи директорот Миќо Стојчески, кој е претседател на НСДП Тетово, со инвестиција од 4,5 милиони денари, од крај

12 декември, 2023

ДЕЛ ОД РАКОВОДСТВОТО И ЧЛЕНОВИ НА НСДП, ПРИСУТНИ НА ТРИБИНАТА ПОД НАСЛОВ „НИЕ СМЕ ЕВРОПА“ ВО КУМАНОВО

Трибина под наслов „Ние сме Европа“ се одржа во Домот на култура Трајко Прокопиев во Куманово, на која се дискутираше за европските вредности, за прид

12 декември, 2023

ПОТПРЕТСЕДАТЕЛКАТА НА НСДП – НОВА СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКА ПАРТИЈА МИРАКОВСКА НА ЗАВРШНАТА СЕСИЈА НА ЖАН МОНЕ ДИЈАЛОГОТ

Потпретседателката на НСДП - Нова социјалдемократска партија Соња Мираковска учествуваше на завршната сесија на Жан Моне Дијалогот во Франција, во куќ

11 декември, 2023

ГЕНЕРАЛНИОТ СЕКРЕТАР МИЛКОВСКИ НА ПОЛОЖУВАЊЕ ЦВЕЌЕ ПРЕД СПОМЕНИКОТ СВ. КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ

Генералниот секретар на НСДП - Нова социјалдемократска партија Мики Милковски положи цвеќе пред споменикот на Св.Климент Охридски пред Универзитетскат

4 декември, 2023

МИСОВСКИ НА ЛИДЕРСКАТА СРЕДБА ВО СОБРАНИЕТО НА РСМ

Претседателот на НСДП - Нова социјалдемократска партија Горан Мисовски учествува на лидерската средба во Собрание на Република Северна Македонија.

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство