Активности

8 април, 2019

Пендаровски од Карпош: Да излеземе масовно на гласање за да ги отвориме вратите на Европската унија, заедно да продолжиме напред!

Заедничкиот кандидат за претседател Стево Пендаровски, на трибина со граѓаните на Карпош, повика на масовна излезност на престојните избори за да

8 април, 2019

Пендаровски на трибина во Кисела Вода: Сите заедно напред за европска иднина!

Заедничкиот кандидат за претседател Стево Пендаровски на трибина во Кисела Вода говореше за европската перспектива, за нови вработувања и за подо

8 април, 2019

Заев и Пендаровски од Чаир: Нашата сила е сплотени, нашата иднина се НАТО и ЕУ, затоа, масовно на гласање и Заедно Напред!

Претседателот на СДСМ и премиер, Зоран Заев и канидатот за претседател на државата, Стево Пендаровски денеска зборуваа на трибина со граѓаните на

8 април, 2019

Пендаровски во Шишево: Доста беа делби, обединети сме, да гледаме напред и за младите да обезбедиме европска иднина

Кандидатот за претседател поддржан од граѓаните и од 30 политички партии, на жителите на Шишево им порача дека го застапува концептот на единство

8 април, 2019

Пендаровски на трибина со младите: За европска иднина, напред заедно!

Заедничкиот кандидат за претседател Стево Пендаровски, или како што младите рекоа нивниот најголем сојузник и поборник за реализација на нивните

8 април, 2019

Пендаровски на средба со пензионерите: Патот кон ЕУ и НАТО е единствениот кој ќе донесе подобар живот и за пензионерите и за младите

Заедничкиот кандидат за претседател Стево Пендаровски, на средба со пензионерите  рече дека  напредокот што политиките на актулената Влада го обе

8 април, 2019

Премиерот Заев и Пендаровски од Битола: Да гласаме одговорно, за иднината на младите луѓе во европска држава, Заедно Напред!

Претседателот на СДСМ и премиер, Зоран Заев и кандидатот за претседател на државата, Стево Пендаровски на митингот во Битола апелираа граѓаните

8 април, 2019

Пендаровски во Ресен : Заедно напред за нови шаниси за младите, за демократски и европски дом

Стево Пендаровски, заедничкиот кандидат за претседател, на трибина во Ресен, вечерва порача дека интеграциите во ЕУ и НАТО создаваат нови шанси з

7 април, 2019

Пендаровски во Демир Хисар: Заедно напред за демократска, напредна и европска држава

Стево Пендаровски, заедничкиот кандидат за претседател, на средба со жители на Демир Хисар, побра на 21 април да се заокружи бројот 3 на гласачко

7 април, 2019

Пендаровски во Новаци: Со слога и единство сите заедно да чекориме напред за доброто на државата, за подобро на младите

Стево Пендаровски, заедничкиот кандидат за претседател, на средба со жители на Новаци, говореше за напредокот, за отворените перспективи за држав

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство