Мисовски на одбележувањето на 13 Ноември, Ден на ослободувањето на Скопје од фашистичките окупатори

14 ноември, 2022
Собраниска делегација предводена од потпретседателот на Собранието и претседател на НСДП – Нова социјалдемократска партија г-дин Горан Мисовски на положување цвеќе, по повод 78 години од ослободувањето на Скопје, на Партизанските гробишта во Бутел, на Алеата на заслужните граѓани во Бутел и на споменикот ,,Ослободители на Скопје”.
Да живее слободно #Скопје!

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство