Контакт

НОВА СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКА ПАРТИЈАnsdp-logo

ул. Димитрие Чуповски бр.4 2-1/6,
Скопје, Република Северна Македонија
тел: 02 3238 775, факс: 02 3290 465
e-mail: nsdp@nsdp.org.mk
web: www.nsdp.org.mk

СЛУЖБА ЗА ОДНОСИ СО ЈАВНОСТ

e-mail: press@nsdp.org.mk

 

  Име и презиме *

  Емаил *

  Наслов

  Вашата порака

  НАШИ ПРИОРИТЕТИ

  И трудот е капитал

  Вработување

  Енергетика

  Земјоделство