МИРАКОВСКА ДЕЛ ОД КАМПАЊАТА „СОБРАНИЕ ЗА ГРАЃАНИТЕ“

13 ноември, 2022
Денес пред Собранието се одржа завршниот ден од кампањата „Собрание за граѓаните“ реализирана во рамки на „Програмата за парламентарна подршка“, со поддршка од Швајцарската агенција за развој и соработка, Националниот демократски институт (НДИ), Институт за демократија „Социетас Цивилис“ – Скопје (ИДСЦС) и Центарот за управување со промени (ЦУП) на која присуствуваше пратеничката и потпретседателка на НСДП Соња Мираковска. #собраниезаграѓаните

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство