МИРАКОВСКА СО ПРЕМИЕРОТ КОВАЧЕВСКИ ВО ПОСЕТА НА СТРУМИЦА

10 ноември, 2022

Потпретседателката на НСДП – Нова социјалдемократска партија г-ѓа Соња Мираковска заедно со претседателот на Владата г-дин Димитар Ковачевски во посета на Струмица.

 

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство