ИЗБОРНА КОНФЕРЕНЦИЈА НА НСДП-КАРПОШ, АЛЕКСАНДАР БОШКОВСКИ ИЗБРАН ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛ

27 ноември, 2022
На 27 ноември 2022 година се одржа Изборна конференција на општинската организација на НСДП-КАРПОШ.
Александар Бошковски е старо нов претседател на НСДП-Карпош со едногласна поддршка на делегатите на Конференцијата.
Исто така беа избрани членови на Извршниот и Надзорниот одбор на општинската организација.
На конференцијата беа присутни претседателот Горан Мисовски кој се обрати пред делегатите, а исто така беа присутни потпретседателката Соња Мираковска, генералниот секретар Мики Милковски, членот на Советот на општина Карпош Јахи Мемедов, членови на Извршниот одбор и Централниот одбор на НСДП.

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство