Активности

10 ноември, 2022

МИРАКОВСКА СО ПРЕМИЕРОТ КОВАЧЕВСКИ ВО ПОСЕТА НА СТРУМИЦА

Потпретседателката на НСДП - Нова социјалдемократска партија г-ѓа Соња Мираковска заедно со претседателот на Владата г-дин Димитар Ковачевски во посет

9 ноември, 2022

ИЗБОРНА КОНФЕРЕНЦИЈА НА НСДП-КАВАДАРЦИ, ВЛАДИМИР КЛИНЧАРОВ ИЗБРАН ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛ

На 8 ноември 2022 година во Салата на Советот на општина Кавадарци се одржа Изборна конференција на општинската организација на НСДП-КАВАДАРЦИ.

30 октомври, 2022

ЕМИЛ НИКОЛОВСКИ ИЗБРАН ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛ НА НСДП-ЦЕНТАР НА ИЗБОРНА КОНФЕРЕНЦИЈА НА ОПШТИНСКАТА ОРГАНИЗАЦИЈА

На ден 29 октомври 2022 година во салата на Советот на општина Центар се оддржа Изборна конференција на општинската организација на НСДП-Центар.

26 октомври, 2022

ГЕНЕРАЛНИОТ ДИРЕКТОР НА АДИССДП ЗОРАН ГЕОРГИЕВ: ОБЈАВЕН Е ЈАВНИОТ ПОВИК ЗА РАСПРЕДЕЛБА НА СОЦИЈАЛНИ СТАНОВИ ВО СОЦИЈАЛНАТА ЗГРАДА ВО СВЕТИ НИКОЛЕ

Социјалната димензија е основната политика на АДИССДП. „Комплетно завршивме уште еден објект, социјална зграда во Св. Николе која е дел

25 октомври, 2022

БЛАГОЈЧЕ ЈАЌИМОВИЌ: ПОДДРШКА ДА СЕ СТАВИ ТОЧКА НА ДНЕВЕН РЕД ЗА ПАРИЧНА ПОМОШ ЗА ПРВАЧИЊАТА

Советникот Благојче Јаќимовиќ од НСДП - Нова социјалдемократска партија рече дека тие се подготвени да изготват амандман доколку точката се најде на

15 октомври, 2022

XII ИЗБОРНА КОНФЕРЕНЦИЈА НА ОПШТИНСКАТА ОРГАНИЗАЦИЈА НА НСДП-БИТОЛА, ФИЛИП ИВАНОВСКИ ИЗБРАН ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛ

Вчера 14 октомври 2022 година во просториите на Националната установа „Завод и Музеј Битола“ се одржа 12 Изборна Конференција на општинската организ

12 октомври, 2022

МИСОВСКИ ЈА ПРЕЧЕКА Н.Е ИРИНЕ КЕЛИН, ПРЕТСЕДАТЕЛКА НА НАЦИОНАЛНИОТ СОВЕТ НА ШВАЈЦАРСКАТА КОНФЕДЕРАЦИЈА

Претседателот на НСДП, Горан Мисовски како потпретседател на Собранието на Маѓународниот аеродром - Скопје ја пречека Н.Е. Ирене Келин, претседателка

11 октомври, 2022

МИСОВСКИ ПРЕДВОДЕШЕ СОБРАНИСКА ДЕЛЕГАЦИЈА ПО ПОВОД ОДБЕЛЕЖУВАЊЕТО НА 11 ОКТОМВРИ ВО СКОПЈЕ

Претседателот на НСДП, Горан Мисовски како потпретседател на Собранието предводеше собраниска делегација на положување на цвеќе, пред Споменикот „Осло

11 октомври, 2022

МИСОВСКИ НА ДОДЕЛУВАЊЕТО НА ДРЖАВНАТА НАГРАДА 11 ОКТОМВРИ ВО СОБРАНИЕТО

Претседателот на НСДП Горан Мисовски како потпретседател на Собранието присуствуваше на доделувањето на државната награда 11 Октомври во Собранието на

11 октомври, 2022

ДЕЛЕГАЦИЈА НА НСДП НА СВЕЧЕНОСТА ЗА ОДБЕЛЕЖУВАЊЕ НА ДРЖАВНИОТ ПРАЗНИК 11 ОКТОМВРИ ВО КУМАНОВО

ЧЕСТИТ 11 ОКТОМВРИДен на народното востание против фашистичките окупатори и нивните соработници. Делегација на НСДП во состав Зоран Маневски потпретс

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство