(ВИДЕО) Пендаровски: Груевски нема ни скршена пара во државната каса, не може да им плати ни на партиските војници

26 март, 2014

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство