(ВИДЕО) ПЕНДАРОВСКИ: МАСОВНО ДА ЈА ИСПРАТИМЕ ПОРАКАТА ЗА ПРОМЕНИ!

27 март, 2014

Масовно да излеземе на гласање на 13-ти април и уште во првиот изборен круг да ја испратиме пораката за промени во државата. Вториот изборен круг да биде само потврда за тие промени

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство