ПЕНДАРОВСКИ: Тешко е да влезете во дебата со човек кој тврди дека Жак Ширак бил претседател на Америка

28 март, 2014

Подготвен сум во било кое време, на било кое место, на било која од нивните телевизии да излезам на дебата. Заедно може да бидат и Груевски и Иванов. Но, верувајте ми, тешко е да влезете во дебата со човек кој тврди дека Жак Ширак бил претседател на Америка.

mzp

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство