Видео

25 март, 2014

ХИМНА ЗА КАМПАЊАТА НА ПЕНДАРОВСКИ: СТЕВО Е МОЈОТ ПРЕТСЕДАТЕЛ!

Стево е мојот претседател! Оваа земја заслужува Да ѝ ја вратиме радоста Ова е време за победа Тука е крајот на бедата   Вчера да не

21 март, 2014

(ВИДЕО) Студио на НОВА со Ким Мехмети и Тито Петковски

Студио на НОВА со Ким Мехмети и Тито Петковски - Што знача пораките на Заев кон Тачи? Дали Заев треба да ги смени Макрадули, Ивановски и Станков

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство