(ВИДЕО) Студио на НОВА со Ким Мехмети и Тито Петковски

21 март, 2014


Студио на НОВА со Ким Мехмети и Тито Петковски – Што знача пораките на Заев кон Тачи? Дали Заев треба да ги смени Макрадули, Ивановски и Станковиќ со нови лица и какви се шансите на Пендаровски и Иванов. Разговара Биљана Секуловска

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство