Видео

5 април, 2014

Пендаровски од Охрид: Народот на 13-ти април ќе се справи со власта

„Ја имам честа да се обратам во градот на словенските просветители Климент и Наум Охридски. Тие уште долги години ќе го чуваат македонскиот народ

1 април, 2014

(ФОТО+ВИДЕО) ПЕНДАРОВСКИ: ДРЖАВЕН КОНСЕНЗУС, НАМЕСТО ЛИЧЕН ДОГОВОР

Кој можел до сега да го распродава македонското име? Само тој што преговарал. Јас до сега не сум преговарал со Грците никогаш. Проблемот со името

31 март, 2014

(ВИДЕО) ПЕНДАРОВСКИ: ОВА Е ШАНСАТА ДА ГИ СМЕНИМЕ

13ти и 27ми Април се клучните датуми. Нема да имаме подобра шанса во наредниов период да ја смениме работава на подобро Што е потребно? Нови лиц

31 март, 2014

(ВИДЕО) ПЕНДАРОВСК​И: ДА ИМ КАЖЕМЕ НЕ, БЛАГОДАРАМ​!

Што е потребно? Нови лица, нови политики и комплетно нова политичка власт! 13ти и 27ми Април се клучните датуми. Нема да имаме подобра шанса во

30 март, 2014

(ВИДЕО) КАКО СТРУМИЧАНИ ГО ПРЕЧЕКАА ПЕНДАРОВСКИ

Огромна поддршка за кандидатот за Претседател, Стево Пендаровски во Струмица

30 март, 2014

ПЕНДАРОВСКИ ВО СТРУМИЧКО: ПРАВАТА НА ГРАЃАНИТЕ МОРА ДА СЕ ПОЧИТУВААТ

Правото на штрајк е уставно загарантирао право. Мојата основна заложба е почитување на уставно загарантираните права на граѓанинот. Претседателот

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство