(ВИДЕО) КАКО СТРУМИЧАНИ ГО ПРЕЧЕКАА ПЕНДАРОВСКИ

30 март, 2014

Огромна поддршка за кандидатот за Претседател, Стево Пендаровски во Струмица

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство