(ФОТО+ВИДЕО) ПЕНДАРОВСКИ: ДРЖАВЕН КОНСЕНЗУС, НАМЕСТО ЛИЧЕН ДОГОВОР

1 април, 2014

Кој можел до сега да го распродава македонското име? Само тој што преговарал. Јас до сега не сум преговарал со Грците никогаш. Проблемот со името предлагам да почнеме да го решаваме со точка број еден, државен консензус

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство