(ВИДЕО) ПЕНДАРОВСКИ: ОВА Е ШАНСАТА ДА ГИ СМЕНИМЕ

31 март, 2014

13ти и 27ми Април се клучните датуми. Нема да имаме подобра шанса во наредниов период да ја смениме работава на подобро

Што е потребно? Нови лица, нови политики и комплетно нова политичка власт!

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство