Стево Пендаровски во емисијата „15 минути“ на Алсат ТВ: Јас не сум излезен од партиски инкубатор, имам свој интегритет, свое име и презиме

3 април, 2014

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство