Пендаровски од Охрид: Народот на 13-ти април ќе се справи со власта

5 април, 2014

„Ја имам честа да се обратам во градот на словенските просветители Климент и Наум Охридски. Тие уште долги години ќе го чуваат македонскиот народ. Охрид бил и мора да остане центар на уникатноста и единственоста“.

mzp

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство