ПЕНДАРОВСКИ ВО СТРУМИЧКО: ПРАВАТА НА ГРАЃАНИТЕ МОРА ДА СЕ ПОЧИТУВААТ

30 март, 2014

Правото на штрајк е уставно загарантирао право. Мојата основна заложба е почитување на уставно загарантираните права на граѓанинот. Претседателот на државата е заштитник на Уставот и тука нема простор за разумен компромис.

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство