ПЕНДАРОВСКИ: ЌЕ БИДАМ ПРЕТСЕДАТЕЛ НА СИТЕ ГРАЃАНИ

13 март, 2014

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство