ИЗЈАВА ЗА ТЕРА ТВ НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ПЕТКОВСКИ ПРЕД ТРИБИНАТА ВО БИТОЛА

16 март, 2014

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство