МИРАКОВСКА: ЌЕ ИМАМЕ ВОЈСКА ПРЕНЕСЕНА ОД ПАРТИСКИТЕ РЕДОВИ НА ВМРО-ДПМНЕ ВО ДРЖАВНАТА АДМИНИСТРАЦИЈА

8 јануари, 2014

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство