ТИТО ПЕТКОВСКИ: ВМРО-ДПМНЕ И ДУИ ОД МАКЕДОНИЈА НАПРАВИЈА ЛУДА КУЌА!

5 февруари, 2014

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство