(ВИДЕО) ПЕНДАРОВСКИ: НАМ НИ СЕ ПОТРЕБНИ НОВИ ЛУЃЕ СО НОВИ ПОЛИТИКИ ЗА ЕДЕН НОВ ПОЧЕТОК ЗА НАС И НАШАТА ЗЕМЈА

29 март, 2014

Во држава каде што нема напредок нема ни иднина ни перспектива. Ни за младите ни за возрасните. Ние возрасните треба да создаваме шанса за вас. Одвојувањето на приватното од државното е првиот чекор, нови работни места за вас ќе придонесат кон тоа да останете овде со вашите семејства независни како што ви доликува.

mzp

 

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство