ЕВЕ ЗОШТО СТЕВО, ПРОМОТИВНА КОНВЕНЦИЈА

26 март, 2014

Промотивна Конвенција на кандидатот за претседател на Република Македонија, Стево Пендаровски, 24.03.2014 година

МАКЕДОНИЈА ЗАСЛУЖУВА ПРЕТСЕДАТЕЛ!

mzp

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство