(ВИДЕО) ГОВОР НА ПЕНДАРОВСКИ НА МИТИНГОТ ВО КАВАДАРЦИ

26 март, 2014

МАКЕДОНИЈА ЗАСЛУЖУВА ПРЕТСЕДАТЕЛ!

mzp

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство