(ВИДЕО) ЕСНАФОТ ВО ЧАРШИЈА ШИРОКО ГИ ОТВОРИ ВРАТИТЕ ЗА ПЕНДАРОВСКИ

28 март, 2014

Решен сум да ги искористам сите надлежности на претседателот на државата, за да ги заштитам интересите на граѓаните на Република Македонија, на сите граѓани на оваа земја, без разлика на политичката, националната, верската или друга припадност

Ние мораме да го спречиме иселувањето на младите од земјата, не смееме да дозволиме да останеме држава без народ. Тоа ќе биде мојата основна заложба. Ние повеќе немаме граѓани за губење, порача кандидатот за претседател, Стево  Пендаровски во средбите со граѓаните

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство