Избор на уредникот

7 јули, 2015

Никола Груевски да си поднесе безусловна оставка!

Соопштение за медиумите и јавноста: НСДП смета дека е наивно да се верува дека човек што командува со секој лост во државата ќе си замине пока

1 јули, 2015

Петковски: Заев го губи кредибилитетот на тајните средби со Груевски

Изјава за порталот ПЛУСИНФО.МК на лидерот на НСДП, Тито Петковски: Тајните средби со Никола Груевски само му го рушат кредибилитетот на Зоран

1 јули, 2015

Петковски: Заев го губи кредибилитетот на тајните средби со Груевски

Изјава за порталот ПЛУСИНФО.МК на лидерот на НСДП, Тито Петковски: Тајните средби со Никола Груевски само му го рушат кредибилитетот на Зоран

30 јуни, 2015

ТАМАРА БААРА УЧЕСТВУВАШЕ НА ДЕБАТАТА ВО КАМПОТ НА СЛОБОДАТА НА ТЕМА „Сами да одлучуваме за сопствената иднина – улогата на политичките подмладоци“

Во Кампот на слободата пред Владата на РМ се одржа дискусија на тема: "Сами да одлучуваме за сопствената иднина - улогата на политичките подм

30 јуни, 2015

(ФОТО) МАРИЈА ТОДОРОВСКА РЕИЗБРАНА ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛ НА НСДП-ЃОРЧЕ ПЕТРОВ

Фотографии од редовната Конференција на ОО на НСДП-Ѓорче Петров, на која досегашната претседателка г-ѓа Марија Тодоровска беше реизбрана, а беа и

30 јуни, 2015

(ФОТО) МАРИЈА ТОДОРОВСКА РЕИЗБРАНА ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛ НА НСДП-ЃОРЧЕ ПЕТРОВ

Фотографии од редовната Конференција на ОО на НСДП-Ѓорче Петров, на која досегашната претседателка г-ѓа Марија Тодоровска беше реизбрана, а беа и

27 јуни, 2015

Било какви модалитети за излез од политичката криза кои исклучуваат оставка на Никола Груевски во понеделник се неприфатливи

Соопштение за медиумите и јавноста: Пред лидерската средба на 29 јуни, НСДП уште еднаш јасно и недвосмислено изразува поддршка на лидерот на С

27 јуни, 2015

Било какви модалитети за излез од политичката криза кои исклучуваат оставка на Никола Груевски во понеделник се неприфатливи

Соопштение за медиумите и јавноста: Пред лидерската средба на 29 јуни, НСДП уште еднаш јасно и недвосмислено изразува поддршка на лидерот на С

25 јуни, 2015

Експертскиот извештај на Прибе укажува на целосен распад на македонскиот систем

Соопштение за медиумите и јавноста: Експертскиот извештај на Прибе укажува на целосен распад на македонскиот систем и токму поради тоа несмеат

16 јуни, 2015

Криминалците и преварантите продолжуваат да го раководат ВМРО-ДПМНЕ

Соопштение за медиумите и јавноста: Првиот впечаток кој и се наметнува на македонската јавност по изборот на старо-новото раководство на ВМРО-

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство