Избор на уредникот

27 јуни, 2015

Било какви модалитети за излез од политичката криза кои исклучуваат оставка на Никола Груевски во понеделник се неприфатливи

Соопштение за медиумите и јавноста: Пред лидерската средба на 29 јуни, НСДП уште еднаш јасно и недвосмислено изразува поддршка на лидерот на С

27 јуни, 2015

Било какви модалитети за излез од политичката криза кои исклучуваат оставка на Никола Груевски во понеделник се неприфатливи

Соопштение за медиумите и јавноста: Пред лидерската средба на 29 јуни, НСДП уште еднаш јасно и недвосмислено изразува поддршка на лидерот на С

25 јуни, 2015

Експертскиот извештај на Прибе укажува на целосен распад на македонскиот систем

Соопштение за медиумите и јавноста: Експертскиот извештај на Прибе укажува на целосен распад на македонскиот систем и токму поради тоа несмеат

16 јуни, 2015

Криминалците и преварантите продолжуваат да го раководат ВМРО-ДПМНЕ

Соопштение за медиумите и јавноста: Првиот впечаток кој и се наметнува на македонската јавност по изборот на старо-новото раководство на ВМРО-

5 јуни, 2015

ЕМИЛ НИКОЛОВСКИ ИЗБРАН ЗА НОВ ПРЕТСЕДАТЕЛ НА НСДП-ЦЕНТАР НА ТРЕТАТА ИЗБОРНА КОНФЕРЕНЦИЈА

На ден 04 јуни 2015 година со почеток во 19 часот во хотел Холидеј Ин се одржа Третата изборна конференција на општинската организација на НСДП-Ц

5 јуни, 2015

ЕМИЛ НИКОЛОВСКИ ИЗБРАН ЗА НОВ ПРЕТСЕДАТЕЛ НА НСДП-ЦЕНТАР НА ТРЕТАТА ИЗБОРНА КОНФЕРЕНЦИЈА

На ден 04 јуни 2015 година со почеток во 19 часот во хотел Холидеј Ин се одржа Третата изборна конференција на општинската организација на НСДП-Ц

4 јуни, 2015

Преодна влада на чело со Груевски за НСДП е неприфатливa под ниту еден услов!

Соопштение за медиумите и јавноста: Доколку како држава имаме сериозна намера да ја затвориме најтемната страница од нашата понова историја, не

4 јуни, 2015

Преодна влада на чело со Груевски за НСДП е неприфатливa под ниту еден услов!

Соопштение за медиумите и јавноста: Доколку како држава имаме сериозна намера да ја затвориме најтемната страница од нашата понова историја, не

31 мај, 2015

Оставка на Груевски и Владата за враќање на суверенитетот на граѓаните кои ќе ги постават темелите на идната демократска власт

Соопштение за медиумите и јавноста: Соочен со неминовната потреба да си поднесе оставка и целиот политички систем да го ослободи од коруптивни

30 мај, 2015

ИЗБРАНО НОВО РАКОВОДСТВО НА НСДП-ГАЗИ БАБА

На ден 28 мај 2015 година со почеток во 19 часот во хотел Континентал се одржа Изборна конференција на општинската организација на НСДП во Гази Б

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство