Избор на уредникот

13 март, 2017

Граѓаните да останат спокојни и да не подлегнуваат на манипулациите на Груевски

Соопштение за јавноста и медиумите: Како да не беа доволни штетите на државата што ги направи во изминативе 10 години на владеење, па Никола Г

3 март, 2017

НА ГРУЕВСКИ НЕ МУ Е ПРОБЛЕМ АЛБАНСКАТА ПЛАТФОРМА ТУКУ СЈО

Соопштение за јавноста и медиумите: Пред повеќе од 8 години, на 19 ноември 2009 година, Никола Груевски упати отворено писмо до македонската ја

2 март, 2017

Иванов личната трагедија сака да ја колективизира. Сопругата може да ја определи за мандатар за состав на новата Влада

Почитуван господине Иванов, Веќе на сите им е јасно дека причините за вашето политичко однесување не можат да се бараат во принципите на здравор

25 февруари, 2017

(Фотогалерија) 11ТА СЕДНИЦА НА ЦЕНТРАЛНИОТ ОДБОР НА НСДП

11та седница на Централниот одбор на НСДП, 25.02.2017година, Даре Џамбаз, Скопје

23 февруари, 2017

ГРУЕВСКИ Е ДЕФАКТОРИЗИРАН ФАКТОР

СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТА И МЕДИУМИТЕ: Човекот кој повеќе од 10 години е фактор број еден во Македонија, владеејќи неприкосновено и без ничија ко

2 февруари, 2017

Иванов е срам за целата нација!

Соопштение за медиумите и јавноста: По осум години поминати во претседателската резиденција на Водно, Ѓорге Иванов само уште еднаш потврди дек

31 јануари, 2017

Груевски може да посакува, но Македонија нема потреба од нови избори

Соопштение за медиумите и јавноста: Неуспешниот обид на Никола Груевски да обезбеди мнозинство во Парламентот за да формира Влада потврди дека

16 декември, 2016

Груевски е подготвен и со крв на улиците да си ја купи слободата

СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТА И МЕДИУМИТЕ: Јасно изразената волја на граѓаните на Република Македонија за возобновување на демократијата и повторно в

25 октомври, 2016

(ФОТОГАЛЕРИЈА) РЕГИОНАЛНА СРЕДБА НА ОПШТИНСКИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ ОД ИЗБОРНА ЕДИНИЦА 5 ВО БИТОЛА

Фотогалерија од регионалната средна на општинските организации на НСДП од Изборна единица 5 [gallery ids="3486,3485,3484,3483,3482,3481,3480,347

21 октомври, 2016

Додека Груевски е на слобода ќе има политичко самоволие и неизвршување на судски наредби

Соопштение за медиумите и јавноста: Шефот на централниот изборен штаб на НСДП, Горан Мисовски, во пресрет на предвремените парламентарни избори

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство