МИСОВСКИ ВО ВИНИЦА И КОЧАНИ ЗА ПРОМОЦИЈА НА СТЕВО, НАШИОТ ПРЕТСЕДАТЕЛ

11 април, 2024

Претседателот на НСДП – Нова социјалдемократска партија Горан Мисовски во Виница и во Кочани го промовираше Стево Пендаровски, сегашниот и иден претседател на државата.
Поддршката за Стево е огромна.

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство