МИРАКОВСКА НА СРЕДБА СО КОЛЕГИ ПРАТЕНИЦИ ОД ЦРНА ГОРА

18 февруари, 2023

Комисијата за политички систем и односи меѓу заедниците на Собранието на република Северна Македонија со која претседава пратеничката и потпретседателката на НСДП Соња Мираковска оствари средба со претставници на Комитетот за политички систем, правосудство и управа на Црна Гора

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство