ИЗБОРНА КОНФЕРЕНЦИЈА НА НСДП-ГАЗИ БАБА, ИВАН ТРАЈКОВСКИ ИЗБРАН ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛ НА ОПШТИНСКАТА ОРГАНИЗАЦИЈА

17 јануари, 2023
На ден 12 јануари во салата на Советот на општина Гази Баба се одржа Изборна конференција на ОО НСДП Гази Баба, со присутни 78 делегати.
Се избра нов Извршен и Надзорен одбор и нов претседател на НСДП-Гази Баба ИВАН ТРАЈКОВСКИ.
На изборната конференција беше присутен претседателот на НСДП Горан Мисовски кој се обрати пред присутните, потпретседателката Соња Мираковска, секретарот за меѓународна соработка Марјан Дамјановски, координаторот за Изборна единица 2 Благојче Јаќимовиќ и други членови на Извршниот и Централниот одбор на НСДП.
Честитки на изборот на делегатите и продолжуваме СИЛНО И ЧЕСНО❕️

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство