МИРАКОВСКА ОРГАНИЗИРАШЕ НАДЗОРНА РАСПРАВА ВО СОБРАНИЕТО ЗА ЛИЦАТА НЕЕВИДЕНТИРАНИ ВО МАТИЧНА КНИГА НА РОДЕНИ

3 февруари, 2023

Комисијата за политички систем и односи меѓу заедниците со која претседава пратеничката и потпретседателка на НСДП Соња Мираковска денес во Собранието одржа надзорна расправа на тема: “Примена на одредбите од Законот за лицата неевидентирани во матичната книга на родени”

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство