Соопштенија

23 март, 2014

Мисовски, Мираковска и Јосифовски кандидати за пратеници од НСДП

Трета седница на Централен одбор на НСДП НСДП на денешното заседание на Централниот одбор ги утврди пратениците кои ќе ги застапуваат интересите

22 март, 2014

Администрацијата под жесток притисок од Груевски и ВМРО-ДПМНЕ

Соопштение за медиумите и јавноста: Стилот на владеење на Груевски и ВМРО-ДПМНЕ со закани, уцени, притисоци, поткуп, деновиве уште посилно г

21 март, 2014

ВМРО-ДПМНЕ да престане со притисоците, уцените и заканите врз Македонците од Мала Преспа и Пустец

Соопштение за медиумите и јавноста: ВМРО-ДПМНЕ и Груевски да престанат да ги понижуваат Македонците од Пустец и Мала Преспа. Под секое човеч

17 март, 2014

ОТЧЕТ ЗА СРАБОТЕНОТО НА ГРУЕВСКИ – 25 ИЛЈАДИ БУГАРСКИ ПАСОШИ И 100 ИЛЈАДИ ИСЕЛЕНИ ЗА ТРИ ГОДИНИ

Соопштение за медиумите и јавноста: Резултатот на портокаловата револуција и патриотизмот на Груевски од  реализирани 1009 проекти за три год

11 март, 2014

„ЛЕПАК“ операција за „ЛЕПАК ПАРТИЈА“

Соопштение за медиуми и јавноста:   Веруваме дека МВР неможеше да избере поубаво и посоодветно име за акцијата „ЛЕПАК“ за шверц на стока преку гр

10 март, 2014

Економскиот патриотизам на Груевски постои само во скапите реклами на Владата

Соопштение за медиумите и јавноста: Економскиот патриотизам на Груевски и неговата влада уште еднаш се потврдува дека постои само во скапите рек

1 март, 2014

НСДП ќе го поддржи Пендаровски на претседателските избори

Соопштение за медиумите и јавноста: Централниот одбор на НСДП денеска едногласно одлучи на претстојните претседателски избори да го поддржи канд

18 февруари, 2014

Режимот на Груевски преку продолжената рака „МВР на ВМРО-ДПМНЕ“ употребува сила врз стечајците

Соопштение за медиумите и јавноста:   Денес режимот на Груевски уште еднаш го покажа вистинското лице, преку нивната продолжена рака МВР на ВМРО

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство