Соопштенија

27 јануари, 2017

Влада без Груевски и ВМРО-ДПМНЕ

Став на претседателот на НСДП, Тито Петковски, во врска со формирањето на Влада на Република Македонија: Граѓаните на Република Македонија во ни

18 декември, 2016

НСДП ГО ПРОСЛАВИ 11-ТИОТ РОДЕНДЕН

НСДП денеска, 17 декември 2016 година, во ресторанот „Национал“, во Скопје, прослави 11 години од основањето на партијата.  На прославата свое с

16 декември, 2016

Груевски е подготвен и со крв на улиците да си ја купи слободата

СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТА И МЕДИУМИТЕ: Јасно изразената волја на граѓаните на Република Македонија за возобновување на демократијата и повторно в

12 декември, 2016

11 декември – Ден на победата над диктатурата да се прославува како државен празник

Соопштение за јавноста и медиумите:   Граѓаните на Република Македонија во поновата историја на државата впишаа нов ден кој треба да се пр

9 декември, 2016

Наследниците на Ќосето ќе бегаат од државата во недела навечер

Соопштение за јавноста и медиумите: Поради целосната контрола на изборниот процес на сите досегашни избори организирани во текот на десетгодиш

9 декември, 2016

ВМРО-ДПМНЕ со преземањето на сите фирми го враќа црниот капитал изнесен од државата

Соопштение за јавноста и медиумите: Власта постојано зборува дека статистички имаме раст на економијата. Граѓаните најдобро знаат дека тој раст

7 декември, 2016

По 11-ти декември да дојде до финансиско обесштетување на граѓаните за приватизацијата на „Македонски телеком“

Соопштение за јавноста и медиумите: По 11 декември со започнувањето на процесите на демонтажа на авторитарниот систем на ВМРО-ДПМНЕ,односно на в

7 декември, 2016

Граѓаните да го преселат Груевски таму каде што му е местото – во затвор

Соопштение за медиумите и јавноста: Како што наближува денот на изборната пресметка, автократот Никола Груевски сфаќа дека сериозно е разнишан

30 ноември, 2016

Мисовки до Груевски: Народот е охрабрен и на 11 декември ќе ја одреди твојата политичка судбина, заминуваш во историјата

СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТА И МЕДИУМИТЕ: Потпретседателот на НСДП и кандидат за пратеник во четвртата изборна единица, Горан Мисовски, во рамки на к

24 ноември, 2016

На Груевски после 10 години му текна дека Могила нема вода

Соопштение за медиумите и јавноста: Без срам и образ лидерот на ВМРО-ДПМНЕ во зенитот на својата политичка кариера продолжува да сее ветер и м

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство