Соопштенија

12 мај, 2015

Груевски и неговата влада се најголемите виновници и најсериозна закана за безбедноста и стабилноста на земјата

Соопштение за медиумите и јавноста: НСДП изразува длабоко сочувство до семејствата на загинатите припадници на МВР. И два дена по завршувањет

12 мај, 2015

Груевски и неговата влада се најголемите виновници и најсериозна закана за безбедноста и стабилноста на земјата

Соопштение за медиумите и јавноста: НСДП изразува длабоко сочувство до семејствата на загинатите припадници на МВР. И два дена по завршувањет

8 мај, 2015

НСДП најостро го осудува бруталното претепување на претседателот на СДСМ Центар

Соопштение за медиумите и јавноста: НСДП најостро го осудува бруталното претепување на претседателот на општинската организација на СДСМ Цента

4 мај, 2015

Груевски уште еднаш покажа дека е лидер кој ја жртвува сопствената партија за да се заштити себе и интересите на фамилијата

Соопштение за медиумите и јавноста: Во моментите кога власта во Република Македонија се соочува со длабоко поткопан легитимитет, НСДП изразува

27 април, 2015

Граѓаните на општина Центар вчера го положија тестот на непосредната демократија

Соопштение за медиумите и јавноста: Граѓаните на општина Центар вчера го положија тестот на непосредната демократија, демонстрираа  созреана п

23 април, 2015

НСДП ги повикува своите членови и симпатизери и сите граѓани на општина Центар во недела на 26 април да излезат на рефендум и да гласаат за зачувување на автентичноста на ГТЦ

Соопштение за медиумите и јавноста: Нова социјалдемократска партија (НСДП) ги повикува своите членови и симпатизери и сите граѓани на општина Ц

23 април, 2015

НСДП ги повикува своите членови и симпатизери и сите граѓани на општина Центар во недела на 26 април да излезат на рефендум и да гласаат за зачувување на автентичноста на ГТЦ

Соопштение за медиумите и јавноста: Нова социјалдемократска партија (НСДП) ги повикува своите членови и симпатизери и сите граѓани на општина Ц

20 април, 2015

Професионалните војници на АРМ изоставени од најавените покачувања на платите на безбедносните сили

Соопштение за медиумите и јавноста: Изоставањето на професионалните војници на АРМ, како дел од безбедносните структури задолжени за чување на

30 март, 2015

ЈУЛИЈАНА ЦЕКОВСКА ИЗБРАНА ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛ НА ОПШТИНСКАТА ОРГАНИЗАЦИЈА НА НСДП ПРИЛЕП

Почитувани, Ве известуваме декa Општинската организација на НСДП – Прилеп, на 27.03.2015 година одржа ИЗБОРНА КОНФЕРЕНЦИЈА, на која беше избрано

19 март, 2015

По аферата на Водно, стана јасно зошто власта сака „слободни финансиски зони“

Соопштение за медиумите и јавноста: Мистериозните комбиња полни со функционери кои љубопитно далеку од очите на јавноста разгледуваат плацеви

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство