Соопштенија

11 март, 2014

„ЛЕПАК“ операција за „ЛЕПАК ПАРТИЈА“

Соопштение за медиуми и јавноста:   Веруваме дека МВР неможеше да избере поубаво и посоодветно име за акцијата „ЛЕПАК“ за шверц на стока преку гр

10 март, 2014

Економскиот патриотизам на Груевски постои само во скапите реклами на Владата

Соопштение за медиумите и јавноста: Економскиот патриотизам на Груевски и неговата влада уште еднаш се потврдува дека постои само во скапите рек

1 март, 2014

НСДП ќе го поддржи Пендаровски на претседателските избори

Соопштение за медиумите и јавноста: Централниот одбор на НСДП денеска едногласно одлучи на претстојните претседателски избори да го поддржи канд

18 февруари, 2014

Режимот на Груевски преку продолжената рака „МВР на ВМРО-ДПМНЕ“ употребува сила врз стечајците

Соопштение за медиумите и јавноста:   Денес режимот на Груевски уште еднаш го покажа вистинското лице, преку нивната продолжена рака МВР на ВМРО

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство