ГОРАН МИСОВСКИ ИЗБРАН ЗА ШЕФ НА ИЗБОРНИОТ ШТАБ НА НСДП ЗА ПАЛАМЕНТАРНИТЕ ИЗБОРИ 2016 ГОДИНА

22 ноември, 2015

Известување до медиумите и јавноста:

На денешната седница на Централниот Одбор на Нова социјалдемократска партија беа усвоени програмските основи за изборите во 2016 година и беше избран Цетралниот изборен штаб кој ќе го води потпретседателот на НСДП и пратеник во Собранието на Република Македонија, Горан Мисовски.

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство