Прес конференции

3 април, 2014

ПЕТКОВСКИ: Уставниот суд да ја запре пресудата во спорот со Груевски

Прес-конференција на претседателот на НСДП, Тито Петковски: Со овааа видео презентација сакав да Ви прикажам две работи: - Што значи злоупо

12 март, 2014

КОТЕСКИ: Каде отидоа 2,7 милиони евра пари на Битолчани?

Прес-конференција на претседателот на ОО на НСДП-Битола и советник во општина Битола, г-дин Благојче Котески: Почитувани Веќе 9-та година ДПМНЕ

4 март, 2014

ПЕТКОВСКИ: Утрешната седница на Собранието ќе биде само завршен чин на измамничката тактика на ВМРО-ДПМНЕ и ДУИ

Прес-конференција на Претседателот на НСДП, г-дин Тито Петковски: Почитувани, Однесувањето на владеачките партии во последните неколку месеци и

3 февруари, 2014

НСДП: Оној кој ќе го прекрши Изборниот законик, да му се забрани учество на изборите

Собрание на РМ, Прес-конференција на Координаторот на Пратеничката група на НСДП, Горан Мисовски: Почитувани, Не помина ни една недела откако ск

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство