Активности

2 јули, 2020

Мираковска и Заев во посета на Ново Село

Соња Мираковска, потпретседателка на НСДП и носителка во ИЕ.4 денеска беше во посета на Ново Село заедно со Зоран Заев. Посетата ја почнаа од па

2 јули, 2020

Мисовски: Здравјето на граѓаните е во сигурни раце

Потпретседателот на НСДП и кандидат за пратеник во првата изборна единица, Горан Мисовски денеска на плоштадот Македонија во Скопје, како дел од

1 јули, 2020

Трајковски: Повеќе од потребно е државата да биде во раце на одлучни и чесни политичари

Во ситуација кога нашата држава, како и целиот свет, е потресена од пандемијата на  корона вирусот, повеќе од потребно е раководењето со земјата

1 јули, 2020

Мисовски до Силјановска: Кога ќе се исправите и извините за организираниот обид за убиство на пратениците во Собранието, организиран од партијата која ја поддржувате?

Горан Мисовски, потпретседател на НСДП и кандидат за пратеник во Изборната единица 1 до Гордана Силјановска: Почитувана професорке Силјановска,

30 јуни, 2020

Мираковска од Дојран: Ќе создадеме зелен и европски туризам

[video width="500" height="336" mp4="https://dev.nsdp.org.mk/wp-content/uploads/2020/06/video-0102c7d53f27cc658f852d8b9ce6d141-V-1.mp4"][/video]

30 јуни, 2020

Мисовски: Да ја продолжиме борбата против остатоците на режимот на Груевски

Потпретседателот на НСДП и кандидат за пратеник во првата изборна единица, Горан Мисовски денеска на плоштадот Македонија во Скопје, во рамки н

29 јуни, 2020

Трајковски: По 15 јули продолжуваме одлучно и чесно да ги решаваме проблемите

Шефот на Централниот изборен штаб на НСДП, Кристијан Трајковски денеска во рамки на централниот предизборен караван на коалицијата „Можеме“ оства

29 јуни, 2020

Мираковска: Ние работиме за визијата на граѓаните да стане вистина

Ние ја живееме визијата на нашите граѓани, ние работиме за визијата на нашите граѓани да стане вистина“, порача Соња Мираковска од граѓанската тр

29 јуни, 2020

Мисовски: Гласот за „Можеме“ е глас за реален раст на платите и пензиите

Кандидатот за пратеник од НСДП во првата изборна единица, Горан Мисовски денес во рамки на своите предизборни активности имаше средба со жителите

29 јуни, 2020

Соња Мираковска на средби со компании и граѓани во Радовиш

Денеска во Радовиш бевме во посета на фабриката Металпромет, која денеска претставува една модерна метало-преработувачка компанија која е специја

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство