Интервјуа

3 август, 2018

ИНТЕРВЈУ ЗА МИА.МК на директорот на АД за стопанусување со станбен и деловен простор, Кристијан Трајковски

ИНТЕРВЈУТО НА СЛЕДНИОТ ЛИНК: ИНТЕРВЈУ ЗА МИА.МК на директорот на АД за стопанусување со станбен и деловен простор, Кристијан Трајковски Новин

1 февруари, 2018

Бошковска-Јанковски: Граделе нова зграда, а во сегашните канцеларии на регистарот нема заземјување

Наместо да се развива Централниот регистар, добивката се користела за инвестиција во деловен простор. Директорката Марија Бошковска - Јанковски в

20 декември, 2017

Интервју со Министерката Зорица Апостолска: Очекувам жените да демонстрираат храброст и одважност

Непосредна и срдечна. Сензитивна во поглед на родовата еднаквост. Со своја визија. Таков ни е впечатокот за Министерка Зорица Апостолска. Својата

24 јули, 2015

Тито Петковски: Јавноста ќе ги чуе необјавените „бомби“ па и тие за Смилковско Езеро

ИНТЕРВЈУ НА ЛИДЕРОТ НА НСДП, ТИТО ПЕТКОВСКИ ЗА ПОРТАЛОТ КИРИЛИЦА: ОРГИНАЛНИОТ ТЕКСТ МОЖЕТЕ ДА ГО ВИДИТЕ НА ПОРТАЛОТ: www.kirilica.com.mk Цело

24 јули, 2015

Тито Петковски: Јавноста ќе ги чуе необјавените „бомби“ па и тие за Смилковско Езеро

ИНТЕРВЈУ НА ЛИДЕРОТ НА НСДП, ТИТО ПЕТКОВСКИ ЗА ПОРТАЛОТ КИРИЛИЦА: ОРГИНАЛНИОТ ТЕКСТ МОЖЕТЕ ДА ГО ВИДИТЕ НА ПОРТАЛОТ: www.kirilica.com.mk Цело

30 ноември, 2014

Петковски: Аферата Македонска банка е играчка за „бомбата“

ИНТЕРВЈУ ЗА РАДИО СЛОБОДНА ЕВРОПА НА ЛИДЕРОТ НА НСДП, ТИТО ПЕТКОВСКИ Не знам дали по објавувањето на „бомбата“ Груевски ќе замине од власт, но а

6 септември, 2014

ТИТО ПЕТКОВСКИ: МАКЕДОНИЈА СТАНА СЕРИОЗЕН ПРОБЛЕМ НА ЕУ (ВИДЕО)

Интервју на Претседателот на НСДП, г-дин Тито Петковски за он-лајн магазинот inbox7.mk: Распадот на Југославија беше голема грешка, причините бе

1 април, 2014

ПЕНДАРОВСКИ: НЕМА ДА ДОЗВОЛАМ СОМНЕВАЊА ВО НАШИОТ ИДЕНТИТЕТ!

Интервју на кандидатот за претседател на Република Македонија, Стево Пендаровски за Дојче Веле ДВ: За една година, Македонија ќе „одбележи“ цела

31 март, 2014

ИНТЕРВЈУ: КОЈ Е СТЕВО ПЕНДАРОВСКИ?

Интервју на кандидатот за претседател на Република Македонија, Стево Пендаровски за порталот Локално.мк Локално.мк: Со оглед на тоа дека сте д

21 март, 2014

СТУДИО НА НОВА СО КИМ МЕХМЕТИ И ТИТО ПЕТКОВСКИ

Студио на НОВА со Ким Мехмети и Тито Петковски – Што знача пораките на Заев кон Тачи? Дали Заев треба да ги смени Макрадули, Ивановски и Станкови

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство