Активности-Стево пендаровски

3 мај, 2019

Пендаровски: На 5 мај да излеземе и со својот глас да ја запечатиме нашата европска иднина, одиме заедно напред!

Прес конференција,Стево Пендаровски, заеднички кандидат за претседател Скопје, 03.05.2019 Почитувани граѓани, Со резултатот од првиот круг пок

3 мај, 2019

Пендаровски и Заев во Охрид: На 5 мај да излезема масовно, да избереме претседател и градоначалник кои обезбедуваат европска иднина

Заедничкиот кандидат за претседател Стево Пендаровски и претседателот на СДСМ Зоран Заев на синоќешната трибина во Охрид повикаа граѓаните во н

3 мај, 2019

Пендаровски доби поддршка од борците: Гласот за број три е глас за модерна, европска и слободна држава!

Заедничкиот кандидат за претседател, Стево Пендаровски денеска се сретна со претставници на борците, кои застанаа зад неговиот концепт што води з

2 мај, 2019

Пендаровски: На 5 мај имаме историска шанса да изградиме држава во која ќе владее правото

Изјава за медиуми, Стево Пендаровски, заеднички кандидат за претседател Скопје, 02.05.2019 Почитувани, Во последните 10 години бевме сведоци на

2 мај, 2019

Пендаровски им посака лесен пост на верниците од исламска вероисповест

Обраќање, Стево Пендаровски, заеднички кандидат за претседател 02 Мај 2019 Почитувани верници со исламска верска определба, На неколку дена пре

2 мај, 2019

На 5 мај масовно да излеземе и да гласаме за број 3, тоа е вистинскиот пат, победуваме за доброто на народот и за сигурна иднина

Заев и Пендаровски им го честитаа на сите Први мај - Меѓународниот ден на трудот. Имаме, рекоа, трудољубив народ со кој се гордееме и кој сака

2 мај, 2019

Пендаровски со рударите: На 5 мај масовно да излеземе на избори, со глас за број 3 обезбедуваме заеднички пат кон ЕУ и НАТО

Заедничкиот кандидат за претседател Стево Пендаровски денеска се сретна со рудари и жители од Македонска Каменица. Честитајќи го Меѓународниот д

2 мај, 2019

Пендаровски до граѓаните: Се наоѓаме пред историски избори, на 5 мај да излеземе масовно и да продолжиме заедно напред

Обраќање,Стево Пендаровски, заеднички кандидат за претседател 01.05.2019 Почитувани граѓани, Се наоѓаме пред историски избори за нашата земја,

2 мај, 2019

Пендаровски: Како претседател ќе поттикнувам политики што обезбедуваат унапредување и заштита на работничките права

Изјава за медиуми, Стево Пендаровски, заеднички кандидат за претседател, Куманово, 01.05.2019 Нашите граѓани заслужуваат достоинствен живот во с

2 мај, 2019

Пендаровски со Независен синдикат на култура и културна сцена: „Скопје 2014“ е злоупотреба на архитектурата и историјата

Заедничкиот кандидат за претседател Стево Пендаровски денеска разговараше со претставници на независниот синдикат од културата и од независната к

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство