Uncategorized

16 март, 2016

РЕГИОНАЛНА СРЕДБА НА ОПШТИНСКИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ НА НСДП ОД ИЕ.3 ВО КОЧАНИ

Централниот изборен штаб на Нова социјалдемократска партија-НСДП продолжува со активностите на терен. Вчера шефот на Централниот изборен штаб, Го

25 август, 2015

Груевски е исплашен дека нема да ги дочека на слобода изборите

Соопштение за медиумите и јавноста: Пласирањето на идеите за воведување на мнозински изборен систем со „бонус“ пратеници, како гаранција за ст

20 мај, 2015

Контра-митинзите и контра-камповите се изнудена „љубов“ кон Груевски

Соопштение за медиумите и јавноста: Груевски вчера уште еднаш ги понижи граѓаните. Уцените, притисоците и заканите како метод на политичка моб

11 февруари, 2015

НСДП бара сите инволвирани функционери на ВМРО-ДПМНЕ во случајот со Тамара да си поднесат неотповикливи оставки

Соопштение за медиумите и јавноста: Почитувани, Зачудени сме како, министерот за здравство од ВМРО-ДПМНЕ, Никола Тодоров, директорката на Кли

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство