Делегација на ОО НСДП Прилеп на одбележувањето 15 години од КАРПАЛАК

8 август, 2016

По повод одбележувањето на 15 годишнината од трагичниот настан кај месноста Карпалак, каде животот прерано го загубија 10 прилепски бранители, Делегација на Општинската организација на НСДП-Прилеп положи свежо цвеќе пред споменикот „Карпалак“ во центарот на Прилеп во чест на македонските херои

pp1 pp2 pp3 pp4 pp5

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство